RENT door het Delamar Theater terug in Nederland!

Category: Nieuws

Na de succesvolle reeks van het M-Lab vorig jaar, produceert DeLaMar Producties dit najaar de rockmusical RENT, in de regie van Daniël Cohen. RENT was de laatste productie die in het M-Lab, het laboratorium voor muziektheater, te zien was voor zij haar deuren moest sluiten. M-Lab bracht de productie in februari 2015, na 15 jaar terug naar Nederland en dit werd zo’n groot succes dat de hele reeks al snel uitverkocht raakte. De herneming afgelopen oktober was wederom een enorm succes en daarom is deze voorstelling opnieuw te zien in het theater.
Het verhaal
Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt RENT het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!Met o.a. Ruud van Overdijk als Roger Davis, Jeske van de Staak, Mitch Wolterink en Renee de Gruijl.Na de voorstellingen in het DeLaMar Theater zal RENT ook touren naar andere theaters in Nederland.

Zie www.delamar.nl/rent voor meer details

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>